Drenaj limfatic

Drenajul limfatic manual reprezintă o terapie delicata și nedureroasă.

Ritmul miscarilor este lent, mișcările sunt repetitive, de amplitudine redusă iar presiunea aplicată este extrem de fină. Respectarea succesiunii corecte a pașilor drenajului limfatic, este o necesitate absolută pentru reușita unui drenaj limfatic.
Tehnica efectuată incorect poate duce la blocarea sistemului limfatic, cu repercursiuni neplăcute pentru client.

În timpul unei ședințe de drenaj limfatic pacientul intră într-o stare asemănătoare unei meditații profunde: se așterne pacea, gândirea devine clară iar emoțiile negative scad în intensitate. Corpul intră într-o stare de vindecare generală și durabilă, efectele fiind foarte puternice în primele 24 de ore, resimțindu-se și în urmatoărele zile.

Se produce o regenerare profundă a organismului, de aceea este recomandat în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim. Prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, nedorita celulită. Datorită stimulării circulației limfei în corp și a eliminării masive de toxine din sistemul limfatic, are loc un efect de stimulare al sistemului imunitar. Drenajul limfatic este cea mai eficientă cale naturală de eliminare a edemelor și a senzaţiei de picior greu care apar din cauza sedentarismului şi deshidratării. Se constată rapid ameliorarea calităţii somnului, a unor probleme circulatorii, o creștere a vitalității și o îmbunatățirea stării generale.

Frumusețea terapiei de drenaj limfatic este accea că stimulează organismul într-un mod natural.

Este stimulată funcția imunitară fără a fi perturbată sau suprasolicitată în vreun fel.

CONTACT & PROGRAMĂRI

Contact+40 745 544 566 / +40 726 215 057 / mircealaurentiu@osteore.ro

Newsletter

Intrați în dimensiunea cunoașterii despre sănătate

 

Vreau să mă abozez