Colegiul Osteopatilor | Asociatia OsteoRe | 0726 215 057

Decodaj emotional

Ceea ce ne face sa suferim nu este neaparat ceea ce ni se intampla ci, mai curand, felul in care percepem ceea ce ni se intampla.

Sa ne descoperim pe noi insine este, poate, cea mai pasionanta, misterioasa si provocatoare munca pe care o putem presta in nevoia noastra de transformare, de evolutie, de deschidere catre ceea ce am fost creati sa fim!

Ce este realitatea ?

Perceptia unui obiect depinde de:

Perspectiva din care observam obiectul,
Instrumentele de analiza pe care le utilizam
De apriori pe care le avem sau de principiile pe care nu le contestam
Chiar si de obiectivele pe care le-am fixat dinainte…
Cat de relativ este totul ! Deci ce este Realitatea ???

Realitatea noastra nu este in mod necesar realitatea.

Realitatea noastra este codificata de noi insine. Ea isi are originea in miezul experientelor si sentimentelor noastre.

Decodajul emotional ne ajuta sa indepartam constient amprentele energetice ale traumelor emotionale pe care le-am acumulat de-a lungul vietii si care au ca rezultat:
recreerea recurenta a unor rezultate nedorite in viata noastra afectiva, sau profesionala;
stima de sine mediocra (scazuta/controversata/egotica),
confuzie in momentele cand trebuie sa luam decizii, sau
dificultate in a simti satisfactie, placere, bucurie;

Decodajul Emotional este o disciplina de introspectie si de constientizare care ne permite sa identificam codul nostru emotional de baza, inerent perceptiei noastre asupra vietii si asupra relatiilor, este ADN-ul nostru emotional!

Decodajul Emotional actioneaza ca un revelator, ca o radiografie emotionala care scoate in evidenta structura afectiva personala prin filtrul careia percepem viata, si deci, ne influenteaza decisiv felul in care traim.

Accesul la aceasta structura aduce ca avantaj imediat o viziune clara si o intelegere avansata a regulilor care ne controleaza deciziile ca si eventualele noastre incoerente si contradictii.

Aceasta clarificare ne permite sa decidem constient si liber asupra elementelor care ne sunt utile si necesare, debarasandu-ne de cele incomode sau restructive.