Colegiul Osteopatilor | Asociatia OsteoRe | 0726 215 057

Curs săptămânal – Tehnici esențiale din Yoga și principiile cultivării disciplinei

Cu Dan Mihăescu – instructor de Qigong, meditație și Laya Yoga, profesor Reiki și Karuna, fondator Neiqigong.ro
Cursul are loc în fiecare marți de la ora 18, la sediul clinicii, fiind necesar să vă înscrieți la dan@neiqigong.ro / 0745 151 227, întrucât pot apărea și excepții neprevăzute.

Se spune că fără disciplină nu există libertate. Una din pasiunile mele este să le arăt celor care doresc să practice tehnicile energetice și meditația cum pot să aibă disciplina necesară ca să poată obține rezultatele dorite și mai ales, faptul că practica poate fi de asemenea ușoară și plăcută. Încerci de ani de zile să devii mai organizat(ă) și să exersezi sau să meditezi zilnic? Te invit să participi la un curs săptămânal 50% practic unde la fiecare întâlnire afli exact lucrurile care să te ajute să faci realmente progrese în această direcție.

La aceste cursuri vom practica tehnici esențiale din Yoga

Vom practica printre altele:

Dar și tehnici care sunt universale, adică nu țin de un sistem anume:

Fiind puține tehnici, le poți integra ușor în programul zilinic și să le practici pe cont propriu. Mulți merg la cursuri de Yoga dar li se pare dificil să practice Yoga acasă. Dacă urmezi recomandările mele nu vei avea această problemă.

Un curs potrivit atât pentru începători cât și pentru avansați

Cursul este perfect accesibil oricui, indiferent dacă a mai studiat înainte.

De fapt, oriunde ai fi studiat înainte, este foarte puțin probabil să ți se fi spus unele din lucrurile pe care eu le voi preda la acest curs chiar la început.

Începătorii pot:

Avansații pot: